Sikeres fogyókúra – elhagytam a cukorgyógyszerem

vágvölgyiné judit sikeres fogyókúra diéta kontrolldiéta

A lenti sikeres fogyókúra történetét egy kedves vendégem küldte el nekem. Ha te is szeretnél a segítségemmel jelentős súlyt veszíteni és egészségesen táplálkozni, találkozzunk egy konzultáció keretein belül vagy jelentkezz a Kontrolldiéta programjára.
És akkor következzen Judit története:

Sziasztok!

Kedves Balázs! Az én történetem ott kezdődik, hogy az idén nyáron nyaralni voltunk Erdélyben, és sokat kirándulgattunk mikor egyik este iszonyat görcseim lettek a sok mászkálástól ott abban a pillanatban megfogadtam hazajöttünk felkeresem Balázst és nekivágok a fogyásnak, mivel már egy ideje követtem a Facebookon a csoportját.
Elmentem egy konzultációra hozzá. Kaptam egy olyan étkezést, amit nekem kellett összeállítanom – nem volt egyszerű, de sikerült.
A holtpont nálam a 4-dik nap jelentkezett de a barátaim és a családom sokat segített hogy ne adjam fel. A mindennapi nagy rohanások közepette a 6 étkezést tartani néha nehéz volt, de utána az 5 étkezést már sikeresen tartottam Balázzsal.

Azóta is tartom és ami a legfontosabb jókat eszek. Novemberben voltam kontrollon az endokrinológusomnál aki nagyon örült, hogy fogytam és jó lett a véreredményem, elhagyhattam a cukorgyógyszerem (inzulinreziztencia).

Most pedig jól érzem magam heti négyszer sportolok, jókat eszek és fogyok.
Illetve most ár 2 jegyű lett a súlyom, ami számomra nagyon nagy sikerélmény.

Köszönök neked mindent Balázs és persze folytatom tovább.
Vágvölgyiné Judit

Turú Balazs

Turú Balazs

Turú Balázs vagyok, a Kontrolldiéta megálmodója és alapítója. Küldetésem, hogy mindenféle csodaszer helyett segítsek Neked egy életmódváltásban, így egészségesen és éhezésmentesen tudsz lefogyni akár jelentős többlet súlyokat is! És végig ott leszek melletted!

Miért nem sikerül sok diéta?

A diéták legnagyobb gyengesége, hogy javarészt magányos küzdelmek. Kivéve a Kontroll Diétánál, ahol közösen csinálom veled végig, így a meghátrálás szinte elképzelhetetlen.
Tudod, egy szokást felvenni 21 nap – én legalább 35 napig Veled fogok dolgozni a sikeredért!

Friss bejegyzések

Videós ajánló

Bejegyzések, amelyek érdekelhetnek