Kitti fogyókúrája

szteroid kezelés fogyókúra éhezésmentes diéta sikeres képek

Elért diétás eredmény: -18,1 Kg ?

Sokan felteszik a kérdést, hogy mi motivált engem arra, hogy elkezdjem a fogyókúrát.
Alapjáraton egész életemben túlsúllyal küzdöttem, majd 17 éves koromban autoimmun beteg lettem. Akkor hirtelen 1 év alatt 38 kg-ot fogytam.

Sokan dicsértek, hogy jól nézek ki, de a betegség miatt elfelejtettem önmagam lenni. Hiába voltam soványabb, nem éreztem jól magam a bőrömben. Többször megműtöttek és a mai napig szteroidos kezelés alatt állok, ami testsúlygyarapodással jár. 2 év alatt 40 kg jött fel rám a szteroidok miatt. Mikor a psoriasis is kezdett elhatalmasodni a bőrömön, megelégeltem és azt mondtam, hogy ezúttal a személyiségemet megtartva, betegség nélkül szeretnék küzdeni azért, hogy jobban nézzek ki és jól érezzem magam.

Ekkor találtam rá Turú Balázsra és a KontrollDiétára.

Tetszett, hogy természetes fogyásról van szó, nem tabletták és ilyen-olyan csodaszerek által hirdeti a fogyókúrát!

Ezért úgy döntöttem, belevágok. A diéta elsősorban az étkezésünkön múlik. Nem mindegy, mennyiszer és mit eszük. Meglepetésemre eleinte 3 óránként kell enni. Az első és legfontosabb szabály az, ha eszel, fogysz, ha nem eszel, nem fogsz fogyni! És igaz!

Azóta apró lépésekben, de megtapasztalom azt, hogy kemény munkával, de jókedvűen is lehet fogyni! Messze még a cél, de az életben mindenért küzdeni kell! Az étrend mellett természetesen fontos szerepe van a mozgásnak is, de egyáltalán nem lehetetlen betartani!

Kb. 3 hónapja kezdtem el a diétát, és azóta a szteroidokat teljesen elhagyva élek. A diétát igyekszem a legjobb tudásom és lehetőségem szerint betartani, mozgással együtt. Mindezt jókedvűen és betegségmentesen.

Ha hisz az ember a módszerben és abban, hogy képes rá, el fogja érni a célját!

Turú Balazs

Turú Balazs

Turú Balázs vagyok, a Kontrolldiéta megálmodója és alapítója. Küldetésem, hogy mindenféle csodaszer helyett segítsek Neked egy életmódváltásban, így egészségesen és éhezésmentesen tudsz lefogyni akár jelentős többlet súlyokat is! És végig ott leszek melletted!

Miért nem sikerül sok diéta?

A diéták legnagyobb gyengesége, hogy javarészt magányos küzdelmek. Kivéve a Kontroll Diétánál, ahol közösen csinálom veled végig, így a meghátrálás szinte elképzelhetetlen.
Tudod, egy szokást felvenni 21 nap – én legalább 35 napig Veled fogok dolgozni a sikeredért!

Friss bejegyzések

Videós ajánló

Bejegyzések, amelyek érdekelhetnek