Fogyókúra, motiváció? »

Éhezésmentes diétás étrend INGYEN!

🎄 Ajándékozz egészséget!  30db ajándékkártya + díszdobozos csomagolás elérhető. Rendeld meg December 18-ig, és garantáltan a fa alá kerül! 🎄

nap
óra
perc
másodperc

KontrollDiéta® életmód váltó program

Nem kell magányosan koplalnod – sőt koplalnod sem kell mivel ez egy valódi életmód váltó program a mentorlásommal! És végig segítelek a sikeres éhezésmentes diétád első kritikus heteiben!

  • 4+1 hetes Kontroll Diéta teljes felügyelettel és mentorlással
  • Személyes* / Online találkozó minden héten
  • Személyes* / Online felkészítő tréning
  • Életmód tanácsadás
  • Táplálkozási tanácsadás
  • Folyamatos online kapcsolattartás

* Kiskőrös, Soltvadkert, Székesfehérvár, Kecskemét, Budapest
** Kuponnal rendelkező vásárlók csak 1 kupont használhatnak fel ennél a terméknél

Tudod, egy szokást felvenni 21 nap – én legalább 35 napig Veled fogok dolgozni a sikeredért!

Válaszd ki, melyik városban vagy online szeretnéd a kapcsolattartásunkat, és kezdhetjük is az éhezésmentes diétádat!
↓ ↓ ↓ ↓ ↓

39 990 Ft

Hozd magaddal a családod, és mindenkinek kezdvezményt adok!
Ha többen jelentkeztek a családból, kedvezményben részesülhettek a második vagy harmadik jelentkező esetén. Számomra az a fontos, hogy egészséges család legyetek.

Díszdobozos csomagolás ajándék kártyával

KDON03/18 Kategória Címke
1
Éve a szakmában
1
Személyi edzés évente
1
Lefogyott kilogramm
1
Sikeresen diétázó
1 %
Sikerességi ráta
1
Követő

1 hónap sikeres diéta éhezés nélkül - személyes felügyelettel!

KontrollDiéta® - Diéta a végleges fogyásért!

Heteken át koplalsz, és nincs eredmény?

Tartasz tőle, hogy a koplalás után újra enni fogsz, és visszatérnek a leküzdött kilógrammok?
✓ A diétázoimnál nem így történik!

Félsz a "fogyasztó csodaszerek" esetleges egészségkárosító hatásaitól?

Sokan nem kockáztatják az egészségüket kapszulák és porok fogyasztó eredményeiért.
✓ Nálam nincs termék, csak az egészéges étrend!

Drágák a fogyasztószerek?

A fogyasztószerek eredményei csak addig tartanak, amíg használod őket? Neked is véges a pénztácád?
✓ A Kontrolldiéta oktatással kezdődik, hogy mindig tudd, miért és hogy épül fel!

Kontrolldiéta - éhezésmentes fogyókúra
egyéni diétával, személyes konzultációkkal!

Hogyan garantálom a sikeres diétázásodat?

Egyénre szabható diéta

A KontrollDiéta egy egyénenként irányított étrend és életmód formáló program. Az irány mindenkinél azonos, de azt a Te paramétereidnek megfelelően folyamatosan alakítható.

Oktatás

Minden diétát oktatás előz meg, ahol egy személyes vagy online találkozó alkalmával elmagyarázok minden olyan dolgot, ami az elkövetkező időszakban meghatározó lehet.

Személyes konzultáció

A diéta alatt hetente egy alkalommal személyesen/online is találkozunk, ha időd engedi, amikor felteheted kérdéseidet és megvitatjuk, elemezzük eddigi eredményeidet.

4+1 hét alaposan megtervezve

Egy előre meghatározott tematika alapján folyamatosan szabályozom az étkezésedet a mozgásodnak és a fogyásodnak megfelelően. A tudást adom át így segítve akár éveken át tartó egészséges életmód első hónapjaiban.

Kérj tanácsot bárhol bármikor!

Kora reggeltől késő estig elérhető leszek, így ha bármikor kérdésed van, vagy elbizonytalanodsz, segítek neked. Nincsenek gépies válaszok, nincsenek diszpécserek.

Holtpont? Majd átsegítelek!

A diéták legnagyobb gyengesége, hogy javarészt magányos küzdelmek. Kivéve a Kontroll Diétánál, ahol közösen csinálom veled végig, így a meghátrálás szinte elképzelhetetlen.
Tudod, egy szokást felvenni 21 nap - én legalább 35 napig Veled fogok dolgozni a sikeredért!

éhezésmentes fogyókúra tóth Csaba buszsofőr sikeres diéta képek
KontrollDiéta® életmód váltó program 5
KontrollDiéta® életmód váltó program 6
KontrollDiéta® életmód váltó program 7
KontrollDiéta® életmód váltó program 8
Turú Balázs személyi edző táplálkozás tanácsadó

Ki jött rá a Kontrolldiéta titkára?

Turú Balázs vagyok, személyi edző és életmód tanácsadó.

16 éve végzek kondicionáló edzéseket, több évig voltam igazolt labdarúgó és úsztam versenyszerűen, majd professzionális szinten kezdtem el foglalkozni a testépítéssel. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában szereztem Fitness Instruktor képesítést. 2008 óta személyi edzőként és életmód tanácsadóként állok vendégeim mellett, így segítve őket céljuk elérésében.

Hiszem és vallom, hogy az egészséges és rendszeres minőségi táplálkozás, éhezés nélkül segít megszabadulni a felesleges kilóktól.

Ezt bizonyítja az általam kidolgozott Kontroll Diéta program, mely nemcsak az ideális testsúly, de a helyes táplálkozás kialakításában is segít kortól függetlenül mindenkinek.

Ahol már láthattál engem:

KontrollDiéta® életmód váltó program 9
KontrollDiéta® életmód váltó program 10
KontrollDiéta® életmód váltó program 11
KontrollDiéta® életmód váltó program 12
KontrollDiéta® életmód váltó program 13

Kinek ajánlott ez a diéta?

Ez nem csak egy fogyókúra…

A fogyás csak a jótékony mellékhatása ennek a módszernek! Célom, hogy megtanítsam a résztvevőknek a helyes táplálkozást. Tehát nincs „sanyargatás”, hiszen napi öt-hat étkezés van diétában. Továbbá nem számít a kor és a nem sem. A legfiatalabb vendégem 10 éves, a legidősebb pedig 68.

Visszajelzések a vendégeimtől

KontrollDiéta® életmód váltó program 14
Kontrolldiéta fogyókúra logó

Ne halogasd tovább, kezdjük el közösen még ma!

Hogyan lehetsz részese Te is ennek a diétának?

  1. Válaszd ki, melyik városban szeretnél velem találkozni a diétád során. Ha nem szerepel a városod a listában, akkor egyelőre online tudlak támogatni 0/24 az éhezésmentes fogyókúrádban.
  2. Tedd “kosárba” a diétázást – a lehető legjobb bevásárlásod épp most kezdted el!
  3. Vidd végig a vásárlási folyamatot, és a lehető leghamarabb keresni foglak, mikor kezdhetjük a diétát. Mivel egyéni és rád lesz szabva minden, így a hét bármelyik napján belevághatunk. Csak rád várok!

Hozd magaddal a családod, és mindenkinek kezdvezményt adok!
Ha többen jelentkeztek a családból, kedvezményben részesülhettek a második vagy harmadik jelentkező esetén. Számomra az a fontos, hogy egészséges család legyetek.

Díszdobozos csomagolás ajándék kártyával

Gyakran ismételt fogyókúrás kérdések

Milyen edzések vannak a kontroll diétában?

Nem edzésről szól, hanem az étrendről. Sajnos kivitelezhetetlen, hogy mindenkinek segítségére legyek az edzésben is. Viszont mindenképp átbeszéljük a mozgással kapcsolatos dolgokat! Ezt ugyanúgy személyre szabom és javaslom, mint az étrendet! Mindenkinek megtaláljuk a megfelelő mozgásformát és mennyiséget.

Milyen betegségek lehetnek kizáró okok a diétával kapcsolatban?

A jelentkezéssel egyidejűleg mindenkinek ki kell töltenie egy részletes adatlapot, amiben le kell írnia az esetleges betegségeket, ételallergiákat. Ezután mindenkivel felveszem a kapcsolatot és egyeztetünk a betegség, ételallergia alapján. (Ritka az a betegség, amire rossz hatással van az egészséges táplálkozás, és nincs az az ételallergia, amit ne lehetne orvosolni a módszeremben.)

Mi lesz a diéta után? Hogyan kell tovább étkezni?

Természetesen életmódváltásról beszélhetünk. Azaz olyan változásokat eszközölünk a 4-6 hét alatt, amik reményeink szerint beépülnek a napi rutinba. Tehát a fő célja a módszernek, hogy új szokásokat alakítsunk ki, melyekkel „tartható” formában tudják tovább vinni az étrendjüket a sikeres életmódváltók! Ebben további segítség a nemrég megjelent receptkönyvem is.

Milyen különleges, „extra” ételek szerepelnek a diétában?

Nincsenek különleges ételek. Nincsenek csodaszerek… tabletták… varázsfolyadékok. Teljesen hétköznapi étkezések szerepelnek a diétámban. Olyan ételek, amikkel nap, mint nap találkozunk. Csak pár példát sorolnék fel: marhapörkölt, túrós tészta, tojásos lecsó, bármilyen hús, rizs, bulgur, abonett, zabpehely, gyümölcs… stb.

Annak is jó ez a diéta, akinek nincs ideje mozogni?

Tény, hogy a diéta elején magával az étkezéssel is nagyon szép sikereket lehet elérni, de mivel életmódot váltunk, ezért fontos, hogy beépítsük a mozgást is a hétköznapok zsúfoltságába. Számtalanszor találkoztam ezzel a mondattal a kezdetek óta, de pár perc beszélgetés után mindig megtaláltuk a megfelelő időpontot az edzés beiktatására.

Mikor lehet velem találkozni a diéta során, illetve azon kívül milyen úton tartjuk a kapcsolatot?

A diétázóimmal folyamatosan kapcsolatban vagyok egy zárt Facebook csoportban és privátban messengeren is. Továbbá hetente egyszer mindenkivel találkozok személyesen az alábbi városokban: Kiskőrös, Kecskemét, Dunaújváros, Székesfehérvár. Számomra az a legfontosabb, hogy senkinek se maradjon megválaszolatlan kérdése! Tehát szinte 0-24 órában rendelkezésére állok mindenkinek.

Mi történik a diéta megrendelése után?

A sikeres jelentkezést követően egy képzésen fogunk először találkozni személyesen vagy online (csomagfüggő), ami kb 40-50 perces.
Itt ismertetem a diétámnak a módszerét és menetét. A képzés időpontját és helyszínét Facebook messengeren vagy telefonon egyeztetjük.

Mi történik a 4 hetes diéta alatt?

Az általam kidolgozott rendszerben haladunk KÖZÖSEN a célod felé 4+1 héten keresztül!
Hétről hétre figyelemmel követem a diétádat és a visszajelzéseid alapján formálom Rád az étrendet és motivállak a mozgásban! Így bár megoszthatod mással az étrendedet és diétázhat közösen veled, de a te paramétereid által beállított diétád csak nálad lehet igazán hatékony.

Szükségem lesz még egyéb fogyasztó szerekre?

Nincs termék! És ez nálam alapszabály. Minden olyan diéta, ami termékhez kötődik, az nem tükrözi a normál étrendet! Nem kell sem „csodafolyadék” sem „csodakapszula” ahhoz, hogy valaki lefogyjon vagy koordinálja a súlyát! Ebben fogok Neked segíteni személyesen.

Mit ehetek a diéta alatt?

Napi 5-6 étkezés lesz benne. Tehát nem lehet és nem is kell éhezned. Ráadásul minden étkezésnél van szénhidrát, még az esti órákban is. És ami még nagy erénye a Kontroll diétának, hogy bármilyen húst lehet enni: marha, csirke, pulyka, sertés, hal, kacsa stb. Amint láthatod, ezek nem extra drága ételek, akár pörköltet vagy túrós tésztát is ehetsz, ha szeretnéd, hogy beépítsük a diétádba néhány alkalommal.

Miért működik a diéta?

Azért, mert folyamatosan tartom a kapcsolatot minden diétázóval! Telefonon vagy messengeren bármikor kérdezhetsz, és minden kérdésedre válaszolok!

Egyéniben indítok diétásokat. Tehát mindenkivel külön foglalkozok.
Mivel minden héten mérlegelünk majd a személyes/online találkozón, így természetesen lesz egy mérlegelési helyszín és időpont is. Ezt szintén egyeztetni fogjuk. Általában egész napokat töltök minden diétás városban (Kiskőrös, Kecskemét, Dunaújváros, Székesfehérvár), így munkabeosztástól függetlenül biztosan találsz majd 5-10 percet a nap folyamán, amikor találkozunk. Ha online csomagot választasz, mert pl. külföldön vagy, akkor videótelefonálunk.

Hogyan tudok fizetni?

A jelentkezéskor bankkártyával vagy banki utalást tudsz választani. Bankkártyás fizetés esetén automatikusan teljesítésre kerül a rendelés és keresni foglak.
Banki utalás esetén egy díjbekérőt fogsz kapni, ami alapján tudod majd intézni az utalást.

Eszedbe jutott még kérdés?

Amennyiben kérdéseid lennének vagy bizonytalan vagy, akkor vedd fel velem a kapcsolatot erre a linkre kattintva, vagy írj rám most Messengeren az oldalon megtalálható naracssárga ikonra kattintva jobboldalt.

Vásárlói Vélemény
5,0 51 értékelés alapján
5 ★
100% 
51
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
98az értékelők ezt a terméket javasolják Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
AG
09. 03. 2022
Andrea G.
CH CH
Ajánlom ezt a terméket

Csupa pozitiv tapasztalat!

Két dolgot sikerült Balàzs segitségével megtanulnom, illetve vàltoztatnom a tàplàlkozàsomban: a rendszeres étkezés beàllitàsàval megszünt a folyamatos nassolàsi vàgy (ami az egyik fö problémàm volt) ill azt, hogy milyen igaz és fontos az alapszabàly: "ha eszel fogysz, ha nem eszel nem fogysz". Az online kozultàció àltal folyamatos kapcsolatban àllunk, ami nekem egy nagyon fontos plusz tàmogatàs az elméleti ismeretek mellett. Kedves Balàzs! 1000szer köszönöm a segitséget, az ötleteket, a tanàcsokat, a sportra való buzditàst és kedves figyelmeztetést, ha a heti adagot nem teljesitettem! Még nem értem el a célom sem az àllóképességem visszaàllitàsàban, sem a kivànt súly elérésében, de az úton vagyok!

KO
09. 02. 2022
Katalin O.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

anyafej@gmail.com

Szia Balázs, 1 hete csinálom az általad javasolt programot. Nagyon tetszik, hogy nem éhezem, nem gondolok a nassolásra ami a legnagyobb bűnöm volt eddig. A hasam nem puffad sőt lejjebb is ment érzem. tetszik, hogy nem kell külön főzni magamnak, és akár étteremből is ehetek csak ki kell mérni az adagokat. Nem számítottam 1 hét alatt fogyásra megmondom őszintén, max 20 dkg-ra, de 2 kg-val vagyok ma kevesebb. 🙂 meg is írtam neked messengeren a napjaimat is. Köszönöm örülök, hogy belevágtam, és nagyon remélem ez így fog szépen tovább menni de biztosan 🙂

LM
08. 03. 2022
Linda M.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Nem éhezek,jól érzem magam,energikus vagyok ès közben fogyok😊 Mindenkinek csak ajánlani tudom! Balázs segít tényleg mindenbe ha egy picit elakadok 😁

JP
08. 03. 2022
Judit P.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Ez csak a kezdet.....

Csupán rövid ideje, három hete élek a KontollDiéta program szerint. Fogyni nem fogytam, DE az egészségügyi gondjaim (reflux, lusta epehólyag működés) eltűnni látszik.Ja és sokkal energikusabb vagyok! 😉 Továbbra is követem Balázs tanácsait. Pár hónap múlva, majd remélem a mérleg is a barátom lesz! 😉 🙂

EB
07. 02. 2022
Edina B.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Újra van energiám

Mikor elkezdtem, nem is sejtettem, hogy napi 5 étkezéssel fogyni lehet! 🤭 Aztán, ahogy teltek a hetek és a kilók csak olvadtak, egyre több lett az önbizalmam és a hitem, hogy ez működik és TÉNYLEG MŰKÖDIK!!! ☺️ 5 hét alatt, 78,4 kilóról 75,4 kilóra mentem le, persze ez még nem a végcél, de az irány megvan! Jókat tudok enni, nem vagyok éhes és TELE VAGYOK ENERGIÁVAL! Heti 2-3 edzés és 2-3 nagyobb séta is sokat segít! Jelenleg 4 hónapja kezdtem az életmód váltásba, most 72,7 kilónál járok! Van még mit leadnom, de az irány, a motivációm megvan! Balázs nélkül ez nem sikerült volna! Nem tudok elég hálás lenni a munkájáért! Ezúton is KÖSZÖNÖM! Mindenkinek kitartást és sok-sok mínusz kilót kívánok 😉☺️!!!

AF
07. 02. 2022
Anasztázia F.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Azt szoktam mondani, h a Kontroll Diéta nem diéta. Rövid ideje kezdtem, de Balázs nagyon segítőkész. Csak jót tudok róla mondani. Remelem a fogyásom is beindul. Betartok mindent amit mond. Fontos számomra az egészségem. Figyelem a problemáimat és nagyon kiváncsi leszek, h h fog alakulni a vérnyomásom, a cukrom. Mindenkinek ajánlom akivel beszélek.

AP
03. 16. 2022
Anita P.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

székesfehérvár

szia! Nekem a diéta abban segített h ötször tudjak étkezni,amíg nem csináltam a diétát addig csak kétszer ettem egy nap és egész nap feszült voltam most már nem. A mozgás amit még nagyon nehezen iktatok be egy napomba de próbálkozom. Mert tudom ,hogy azzal még többet elérnék,de én akkor is hálás vagyok neked.

KW
01. 12. 2022
Katalin W.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Kiváló

Sokkal energikusabb lettem fogyni is elkezdtem a diétának köszönhetően. Csak ajánlani tudom.

BC
01. 04. 2022
Beatrix C.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Sokkal jobb mint egy diéta

Vágj bele! Nagyon szeretek enni minden féle ételt és bár próbálkoztam különféle diétákkal, nem hogy nem sikerült tartósan lefogynom, de nagyon megundorodtam egyes ételektől az egyoldalú, unalmas, ízetlen ételek miatt. Nem szerettem pepecselni, 2 félét főzni a családnak és magamnak. Ezt csak akkor hiszed el, hogy működik ha kipróbálod!

IC
12. 09. 2021
Ilona C.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Egeszség

Könnyebb lett minden. Egy idő után észrevettem,hogy jobb a közérzetem,nem lihegtem a lépcsőn felfelé. Jobban éreztem magam. A fejem is sokkal ritkábban fáj azóta amióta Kontroll tag vagyok😊

ÁS
10. 03. 2021
Ágnes S.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Csalódás

Én nem azt kaptam, amire számítottam. Szerintem elég személytelen.

GB
08. 12. 2021
Gabriella B.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Mindent bele!

Mindenképpen ajánlom mindenkinek, mert tartható, nem feszélyez a sok lemondás- hisz' nincs- és nem kell bogyókat szedni mellé! Kis odafigyeléssel végre lefelé billen a mérleg nyelve és ez még mindig tart. Lassan, de biztosan! Szeretem Balázs írásait, kisvideóit, nagyon elgondolkodtatóak és inspirálóak! Segített eligazodni ebben a divat diétákkal halmozott világban! És még ami pozitív számomra, hogy nem a pénz leszedés számít nála, -hogy újabb semmit érő bogyót, elixírt, krémet, és csodatevő varázspálcát próbál rád tukmálni, amiből persze egy nem elég-, hanem egyszerű, helyes életmódot és tudást, tapasztalatot ad, mellé jó nagy adag támogatással, bátorítással! Köszönöm!

EF
08. 06. 2021
Eva F.
AT AT
Ajánlom ezt a terméket

2honap alatt fogytam 10kg Foly köv ....😊 Köszönöm

EV
07. 06. 2021
Erzsébet V.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Az elmúlt 30 évben igazán sok diétát kipróbáltam (akkupunktúra, 90 napos, stb.) Mindegyik valamilyen szinten hatásos volt. De a leadott kilók a diéta végén visszajöttek. Most a napi ötszöri étkezéssel nem éhezem. A szervezetem már megszokta ezt a ritmust. A mozgás - esetemben a kerékpározás - segítségével bízom benne, hogy a leadott kilók nem jönnek vissza. Megértettem, hogy életmódot kell váltanom, és így sikerülni fog a kitűzött cél.

FI
07. 06. 2021
Fazekasné I.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Két hónap után

El tudom mondani hogy csak pozitív tapasztalataim vannak a diétával kapcsolatban.Tetszett elsőre is mert többször kell enni,mint előtte megszoktam.Rendszertelen étkezéseim voltak előtte és nem figyeltem mit eszek.A fogyásban is sokat segített a tudatos evés és elkezdődött a mozgás.Folyamatosan változok,érdekel az egészségem.Nekem ez kellett hogy valaki tanítson meg újra a helyes életmódra, a kontroll is nagyszerű.Arra gondolok hogy van egy segítő,aki mindig elérhető és biztat, hogy menni fog egyszer egyedül is! Legyen fontos az egészségünk szerintem,mert legnagyobb kincsünk! Az a fontos hogy el tudjuk kezdeni ezt az életformát.

CD
07. 03. 2021
Csontosné d.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Fogyókúra csomag

Balázs hasznos tanácsokkal lat el kezdetektől fogva az online kommunikació keretében az igényeid szerinti gyakorosiggal ha kell biztat ha kell dicsér es persze van hogy rámutat hol a hiba.Vágj bele rajta nem fog mulni a sikered segit ha kell

AA
06. 03. 2021
Arpad A.
GB GB
Ajánlom ezt a terméket

5

Rendszeresség szerintem és hogyan kell párosítani a kaját! Köszönöm Balázs! 🙂

EK
05. 03. 2021
Erzsébet K.
AT AT
Ajánlom ezt a terméket

Egyèl többet,s jobbat

Egy olyan diètàt kerestem ,ahol mozgàs nélkül is tudok sikereket elérni,mivel egészségileg nem tudok sportolni,vagy csak keveset!Az a szuper benne,hogy sport nélkül is gond nélkül mennek le a kilòk,többet eszem, s ez idő alatt megtanultam ,hogyan étkezzem ♥️

ES
05. 02. 2021
Eva S.
RO RO
Ajánlom ezt a terméket

Legjobb

Tökéletesen személyre szabott dieta !

AR
05. 02. 2021
Andrea R.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Online konzultáció

Remek,hogy gyorsan kapok minden kérdésemre választ! Nekem kell,hogy a sarkamban járjanak, és állandóan megkérdezzék, mi és hogyan alakul. Ez nekem óriási segítség,támogatás,ha elcsüggednék!

Ingyenes konzultáció
10% kedvezmény
Majdnem!
Közel volt!
500 Ft kupon
5% kedvezmény
20% Kedvezmény
Próbáld újra!
Pörgess a kedvezményért!

Miután megadtad az e-mail címed már pörgethetsz is a nagyszerű nyereményeink egyikéért.

Az e-mail címed megadásával elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Kosár

SIKERSZTORIK

Inspirálódni szeretnél? Olvasd el / nézd meg videóban, akiknek már sikerült!