Fogyókúra, motiváció? »

Éhezésmentes diétás étrend INGYEN!

🎄 Ajándékozz egészséget!  30db ajándékkártya + díszdobozos csomagolás elérhető. Rendeld meg December 18-ig, és garantáltan a fa alá kerül! 🎄

nap
óra
perc
másodperc

KontrollDiéta® életmód váltó program

Nem kell magányosan koplalnod – sőt koplalnod sem kell mivel ez egy valódi életmód váltó program a mentorlásommal! És végig segítelek a sikeres éhezésmentes diétád első kritikus heteiben!

  • 4+1 hetes Kontroll Diéta teljes felügyelettel és mentorlással
  • Személyes* / Online találkozó minden héten
  • Személyes* / Online felkészítő tréning
  • Életmód tanácsadás
  • Táplálkozási tanácsadás
  • Folyamatos online kapcsolattartás

* Kiskőrös, Soltvadkert, Székesfehérvár, Kecskemét, Budapest
** Kuponnal rendelkező vásárlók csak 1 kupont használhatnak fel ennél a terméknél

Tudod, egy szokást felvenni 21 nap – én legalább 35 napig Veled fogok dolgozni a sikeredért!

Válaszd ki, melyik városban vagy online szeretnéd a kapcsolattartásunkat, és kezdhetjük is az éhezésmentes diétádat!
↓ ↓ ↓ ↓ ↓

29 990 Ft34 990 Ft

Törlés

Hozd magaddal a családod, és mindenkinek kezdvezményt adok!
Ha többen jelentkeztek a családból, kedvezményben részesülhettek a második vagy harmadik jelentkező esetén. Számomra az a fontos, hogy egészséges család legyetek.

Díszdobozos csomagolás ajándék kártyával

KDON03/18 Kategória Címke
1
Éve a szakmában
1
Személyi edzés évente
1
Lefogyott kilogramm
1
Sikeresen diétázó
1 %
Sikerességi ráta
1
Követő

1 hónap sikeres diéta éhezés nélkül - személyes felügyelettel!

KontrollDiéta® - Diéta a végleges fogyásért!

Heteken át koplalsz, és nincs eredmény?

Tartasz tőle, hogy a koplalás után újra enni fogsz, és visszatérnek a leküzdött kilógrammok?
✓ A diétázoimnál nem így történik!

Félsz a "fogyasztó csodaszerek" esetleges egészségkárosító hatásaitól?

Sokan nem kockáztatják az egészségüket kapszulák és porok fogyasztó eredményeiért.
✓ Nálam nincs termék, csak az egészéges étrend!

Drágák a fogyasztószerek?

A fogyasztószerek eredményei csak addig tartanak, amíg használod őket? Neked is véges a pénztácád?
✓ A Kontrolldiéta oktatással kezdődik, hogy mindig tudd, miért és hogy épül fel!

Kontrolldiéta - éhezésmentes fogyókúra
egyéni diétával, személyes konzultációkkal!

Hogyan garantálom a sikeres diétázásodat?

Egyénre szabható diéta

A KontrollDiéta egy egyénenként irányított étrend és életmód formáló program. Az irány mindenkinél azonos, de azt a Te paramétereidnek megfelelően folyamatosan alakítható.

Oktatás

Minden diétát oktatás előz meg, ahol egy személyes vagy online találkozó alkalmával elmagyarázok minden olyan dolgot, ami az elkövetkező időszakban meghatározó lehet.

Személyes konzultáció

A diéta alatt hetente egy alkalommal személyesen/online is találkozunk, ha időd engedi, amikor felteheted kérdéseidet és megvitatjuk, elemezzük eddigi eredményeidet.

4+1 hét alaposan megtervezve

Egy előre meghatározott tematika alapján folyamatosan szabályozom az étkezésedet a mozgásodnak és a fogyásodnak megfelelően. A tudást adom át így segítve akár éveken át tartó egészséges életmód első hónapjaiban.

Kérj tanácsot bárhol bármikor!

Kora reggeltől késő estig elérhető leszek, így ha bármikor kérdésed van, vagy elbizonytalanodsz, segítek neked. Nincsenek gépies válaszok, nincsenek diszpécserek.

Holtpont? Majd átsegítelek!

A diéták legnagyobb gyengesége, hogy javarészt magányos küzdelmek. Kivéve a Kontroll Diétánál, ahol közösen csinálom veled végig, így a meghátrálás szinte elképzelhetetlen.
Tudod, egy szokást felvenni 21 nap - én legalább 35 napig Veled fogok dolgozni a sikeredért!

éhezésmentes fogyókúra tóth Csaba buszsofőr sikeres diéta képek
KontrollDiéta® életmód váltó program 5
KontrollDiéta® életmód váltó program 6
KontrollDiéta® életmód váltó program 7
KontrollDiéta® életmód váltó program 8
Turú Balázs személyi edző táplálkozás tanácsadó

Ki jött rá a Kontrolldiéta titkára?

Turú Balázs vagyok, személyi edző és életmód tanácsadó.

16 éve végzek kondicionáló edzéseket, több évig voltam igazolt labdarúgó és úsztam versenyszerűen, majd professzionális szinten kezdtem el foglalkozni a testépítéssel. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában szereztem Fitness Instruktor képesítést. 2008 óta személyi edzőként és életmód tanácsadóként állok vendégeim mellett, így segítve őket céljuk elérésében.

Hiszem és vallom, hogy az egészséges és rendszeres minőségi táplálkozás, éhezés nélkül segít megszabadulni a felesleges kilóktól.

Ezt bizonyítja az általam kidolgozott Kontroll Diéta program, mely nemcsak az ideális testsúly, de a helyes táplálkozás kialakításában is segít kortól függetlenül mindenkinek.

Ahol már láthattál engem:

KontrollDiéta® életmód váltó program 9
KontrollDiéta® életmód váltó program 10
KontrollDiéta® életmód váltó program 11
KontrollDiéta® életmód váltó program 12
KontrollDiéta® életmód váltó program 13

Kinek ajánlott ez a diéta?

Ez nem csak egy fogyókúra…

A fogyás csak a jótékony mellékhatása ennek a módszernek! Célom, hogy megtanítsam a résztvevőknek a helyes táplálkozást. Tehát nincs „sanyargatás”, hiszen napi öt-hat étkezés van diétában. Továbbá nem számít a kor és a nem sem. A legfiatalabb vendégem 10 éves, a legidősebb pedig 68.

Visszajelzések a vendégeimtől

KontrollDiéta® életmód váltó program 14
Kontrolldiéta fogyókúra logó

Ne halogasd tovább, kezdjük el közösen még ma!

Hogyan lehetsz részese Te is ennek a diétának?

  1. Válaszd ki, melyik városban szeretnél velem találkozni a diétád során. Ha nem szerepel a városod a listában, akkor egyelőre online tudlak támogatni 0/24 az éhezésmentes fogyókúrádban.
  2. Tedd “kosárba” a diétázást – a lehető legjobb bevásárlásod épp most kezdted el!
  3. Vidd végig a vásárlási folyamatot, és a lehető leghamarabb keresni foglak, mikor kezdhetjük a diétát. Mivel egyéni és rád lesz szabva minden, így a hét bármelyik napján belevághatunk. Csak rád várok!
Törlés

Hozd magaddal a családod, és mindenkinek kezdvezményt adok!
Ha többen jelentkeztek a családból, kedvezményben részesülhettek a második vagy harmadik jelentkező esetén. Számomra az a fontos, hogy egészséges család legyetek.

Díszdobozos csomagolás ajándék kártyával

Gyakran ismételt fogyókúrás kérdések

Milyen edzések vannak a kontroll diétában?

Nem edzésről szól, hanem az étrendről. Sajnos kivitelezhetetlen, hogy mindenkinek segítségére legyek az edzésben is. Viszont mindenképp átbeszéljük a mozgással kapcsolatos dolgokat! Ezt ugyanúgy személyre szabom és javaslom, mint az étrendet! Mindenkinek megtaláljuk a megfelelő mozgásformát és mennyiséget.

Milyen betegségek lehetnek kizáró okok a diétával kapcsolatban?

A jelentkezéssel egyidejűleg mindenkinek ki kell töltenie egy részletes adatlapot, amiben le kell írnia az esetleges betegségeket, ételallergiákat. Ezután mindenkivel felveszem a kapcsolatot és egyeztetünk a betegség, ételallergia alapján. (Ritka az a betegség, amire rossz hatással van az egészséges táplálkozás, és nincs az az ételallergia, amit ne lehetne orvosolni a módszeremben.)

Mi lesz a diéta után? Hogyan kell tovább étkezni?

Természetesen életmódváltásról beszélhetünk. Azaz olyan változásokat eszközölünk a 4-6 hét alatt, amik reményeink szerint beépülnek a napi rutinba. Tehát a fő célja a módszernek, hogy új szokásokat alakítsunk ki, melyekkel „tartható” formában tudják tovább vinni az étrendjüket a sikeres életmódváltók! Ebben további segítség a nemrég megjelent receptkönyvem is.

Milyen különleges, „extra” ételek szerepelnek a diétában?

Nincsenek különleges ételek. Nincsenek csodaszerek… tabletták… varázsfolyadékok. Teljesen hétköznapi étkezések szerepelnek a diétámban. Olyan ételek, amikkel nap, mint nap találkozunk. Csak pár példát sorolnék fel: marhapörkölt, túrós tészta, tojásos lecsó, bármilyen hús, rizs, bulgur, abonett, zabpehely, gyümölcs… stb.

Annak is jó ez a diéta, akinek nincs ideje mozogni?

Tény, hogy a diéta elején magával az étkezéssel is nagyon szép sikereket lehet elérni, de mivel életmódot váltunk, ezért fontos, hogy beépítsük a mozgást is a hétköznapok zsúfoltságába. Számtalanszor találkoztam ezzel a mondattal a kezdetek óta, de pár perc beszélgetés után mindig megtaláltuk a megfelelő időpontot az edzés beiktatására.

Mikor lehet velem találkozni a diéta során, illetve azon kívül milyen úton tartjuk a kapcsolatot?

A diétázóimmal folyamatosan kapcsolatban vagyok egy zárt Facebook csoportban és privátban messengeren is. Továbbá hetente egyszer mindenkivel találkozok személyesen az alábbi városokban: Kiskőrös, Kecskemét, Dunaújváros, Székesfehérvár. Számomra az a legfontosabb, hogy senkinek se maradjon megválaszolatlan kérdése! Tehát szinte 0-24 órában rendelkezésére állok mindenkinek.

Mi történik a diéta megrendelése után?

A sikeres jelentkezést követően egy képzésen fogunk először találkozni személyesen vagy online (csomagfüggő), ami kb 40-50 perces.
Itt ismertetem a diétámnak a módszerét és menetét. A képzés időpontját és helyszínét Facebook messengeren vagy telefonon egyeztetjük.

Mi történik a 4 hetes diéta alatt?

Az általam kidolgozott rendszerben haladunk KÖZÖSEN a célod felé 4+1 héten keresztül!
Hétről hétre figyelemmel követem a diétádat és a visszajelzéseid alapján formálom Rád az étrendet és motivállak a mozgásban! Így bár megoszthatod mással az étrendedet és diétázhat közösen veled, de a te paramétereid által beállított diétád csak nálad lehet igazán hatékony.

Szükségem lesz még egyéb fogyasztó szerekre?

Nincs termék! És ez nálam alapszabály. Minden olyan diéta, ami termékhez kötődik, az nem tükrözi a normál étrendet! Nem kell sem „csodafolyadék” sem „csodakapszula” ahhoz, hogy valaki lefogyjon vagy koordinálja a súlyát! Ebben fogok Neked segíteni személyesen.

Mit ehetek a diéta alatt?

Napi 5-6 étkezés lesz benne. Tehát nem lehet és nem is kell éhezned. Ráadásul minden étkezésnél van szénhidrát, még az esti órákban is. És ami még nagy erénye a Kontroll diétának, hogy bármilyen húst lehet enni: marha, csirke, pulyka, sertés, hal, kacsa stb. Amint láthatod, ezek nem extra drága ételek, akár pörköltet vagy túrós tésztát is ehetsz, ha szeretnéd, hogy beépítsük a diétádba néhány alkalommal.

Miért működik a diéta?

Azért, mert folyamatosan tartom a kapcsolatot minden diétázóval! Telefonon vagy messengeren bármikor kérdezhetsz, és minden kérdésedre válaszolok!

Egyéniben indítok diétásokat. Tehát mindenkivel külön foglalkozok.
Mivel minden héten mérlegelünk majd a személyes/online találkozón, így természetesen lesz egy mérlegelési helyszín és időpont is. Ezt szintén egyeztetni fogjuk. Általában egész napokat töltök minden diétás városban (Kiskőrös, Kecskemét, Dunaújváros, Székesfehérvár), így munkabeosztástól függetlenül biztosan találsz majd 5-10 percet a nap folyamán, amikor találkozunk. Ha online csomagot választasz, mert pl. külföldön vagy, akkor videótelefonálunk.

Hogyan tudok fizetni?

A jelentkezéskor bankkártyával vagy banki utalást tudsz választani. Bankkártyás fizetés esetén automatikusan teljesítésre kerül a rendelés és keresni foglak.
Banki utalás esetén egy díjbekérőt fogsz kapni, ami alapján tudod majd intézni az utalást.

Eszedbe jutott még kérdés?

Amennyiben kérdéseid lennének vagy bizonytalan vagy, akkor vedd fel velem a kapcsolatot erre a linkre kattintva, vagy írj rám most Messengeren az oldalon megtalálható naracssárga ikonra kattintva jobboldalt.

Vásárlói Vélemény
5,0 41 értékelés alapján
5 ?
100% 
41
4 ?
0% 
0
3 ?
0% 
0
2 ?
0% 
0
1 ?
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
ÁS
10. 03. 2021
Ágnes S.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Csalódás

Én nem azt kaptam, amire számítottam. Szerintem elég személytelen.

GB
08. 12. 2021
Gabriella B.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Mindent bele!

Mindenképpen ajánlom mindenkinek, mert tartható, nem feszélyez a sok lemondás- hisz' nincs- és nem kell bogyókat szedni mellé! Kis odafigyeléssel végre lefelé billen a mérleg nyelve és ez még mindig tart. Lassan, de biztosan! Szeretem Balázs írásait, kisvideóit, nagyon elgondolkodtatóak és inspirálóak! Segített eligazodni ebben a divat diétákkal halmozott világban! És még ami pozitív számomra, hogy nem a pénz leszedés számít nála, -hogy újabb semmit érő bogyót, elixírt, krémet, és csodatevő varázspálcát próbál rád tukmálni, amiből persze egy nem elég-, hanem egyszerű, helyes életmódot és tudást, tapasztalatot ad, mellé jó nagy adag támogatással, bátorítással! Köszönöm!

EF
08. 06. 2021
Eva F.
AT AT
Ajánlom ezt a terméket

2honap alatt fogytam 10kg Foly köv ....😊 Köszönöm

EV
07. 06. 2021
Erzsébet V.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Az elmúlt 30 évben igazán sok diétát kipróbáltam (akkupunktúra, 90 napos, stb.) Mindegyik valamilyen szinten hatásos volt. De a leadott kilók a diéta végén visszajöttek. Most a napi ötszöri étkezéssel nem éhezem. A szervezetem már megszokta ezt a ritmust. A mozgás - esetemben a kerékpározás - segítségével bízom benne, hogy a leadott kilók nem jönnek vissza. Megértettem, hogy életmódot kell váltanom, és így sikerülni fog a kitűzött cél.

FI
07. 06. 2021
Fazekasné I.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Két hónap után

El tudom mondani hogy csak pozitív tapasztalataim vannak a diétával kapcsolatban.Tetszett elsőre is mert többször kell enni,mint előtte megszoktam.Rendszertelen étkezéseim voltak előtte és nem figyeltem mit eszek.A fogyásban is sokat segített a tudatos evés és elkezdődött a mozgás.Folyamatosan változok,érdekel az egészségem.Nekem ez kellett hogy valaki tanítson meg újra a helyes életmódra, a kontroll is nagyszerű.Arra gondolok hogy van egy segítő,aki mindig elérhető és biztat, hogy menni fog egyszer egyedül is! Legyen fontos az egészségünk szerintem,mert legnagyobb kincsünk! Az a fontos hogy el tudjuk kezdeni ezt az életformát.

CD
07. 03. 2021
Csontosné d.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Fogyókúra csomag

Balázs hasznos tanácsokkal lat el kezdetektől fogva az online kommunikació keretében az igényeid szerinti gyakorosiggal ha kell biztat ha kell dicsér es persze van hogy rámutat hol a hiba.Vágj bele rajta nem fog mulni a sikered segit ha kell

AA
06. 03. 2021
Arpad A.
GB GB
Ajánlom ezt a terméket
5

Rendszeresség szerintem és hogyan kell párosítani a kaját! Köszönöm Balázs! 🙂

EK
05. 03. 2021
Erzsébet K.
AT AT
Ajánlom ezt a terméket
Egyèl többet,s jobbat

Egy olyan diètàt kerestem ,ahol mozgàs nélkül is tudok sikereket elérni,mivel egészségileg nem tudok sportolni,vagy csak keveset!Az a szuper benne,hogy sport nélkül is gond nélkül mennek le a kilòk,többet eszem, s ez idő alatt megtanultam ,hogyan étkezzem ♥️

ES
05. 02. 2021
Eva S.
RO RO
Ajánlom ezt a terméket
Legjobb

Tökéletesen személyre szabott dieta !

AR
05. 02. 2021
Andrea R.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Online konzultáció

Remek,hogy gyorsan kapok minden kérdésemre választ! Nekem kell,hogy a sarkamban járjanak, és állandóan megkérdezzék, mi és hogyan alakul. Ez nekem óriási segítség,támogatás,ha elcsüggednék!

ES
03. 02. 2021
Erika S.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Fantasztikus

Sokáig tűnődtem mielőtt megrendeltem. De nem bántam meg! Sokat tanultam Balázstól!! 6. hete csinálom, sokkal jobban érzem magam a bőrömben és nem utolsó sorban fogytam majdnem 7 kg-ot!!

IG
03. 02. 2021
István G.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Kedves Balázs ! Értékelve a csomagodat. Megállapitottam,hogy működik. Olyan pozitiv tapasztalatom volt,hogy nem éheztem sőt most is csinálom és nem is éhezem. Igazából nem egy drasztikus fogyásról beszélünk,de haladunk. Tanulom az étkezést. A konyhamérleg még elengedhetetlenűl szükséges az adagoknál. Megnyugtató és biztató,hogy figyeled és nyomonköveted a tevékenységet,bármikor tanácsot kérhetek. Ez az értékelés szerintem fél év mulva lesz hatásos. Köszönöm

MP
01. 24. 2021
Marianna P.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Nekem nagyon be vált a diéta,főleg az,hogy az ember nem éhezik.Hálistennek Balázsnak is akármikor írhattam rögtön válaszolt és segített nekem! Nagyon koszonom!❤️❤️

AK
01. 04. 2021
Adrienn K.
DE DE
Ajánlom ezt a terméket
Receptválogatás

Balázs nagyon sokat segített az életmódváltásban. Tényleg bármikor lehetett keresni és mindig türelemmel és magas szakértelemmel válaszolt. Nekem fontos volt az 5 hét során a változatosság az étkezésben, amiben a Receptválogatás sokat segített. A mai napig előveszem, ha semmi ötletem, hogy mit főzzek. Egyszerű és finom receptek vannak benne, amivel az konyhában sem kell órákat tölteni.

KN
12. 03. 2020
Krisztián N.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Nagyon jó... Könnyű betartani,nem éhezel

MS
12. 02. 2020
Melinda S.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Szuper diéta!

Tényleg hatàsos!👍😀✌ Nehéz elhinni de ìgy van!😀😀😀😀😀

JK
10. 05. 2020
Júlia K.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
julia.kapus@trelog.hu

Kiegyensúlyozott lett az étkezésem, nem éhezem és a kilók szép lassan olvadnak le rólam. Közérzetem nagyon jó! Köszönöm!

HS
10. 05. 2020
Hajnalka S.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Fogyókúrázó

Hasznos tanácsok, biztatás.

AJ
10. 01. 2020
Andrea J.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Sikeres fogyás

Balázs módszerével éhezés nélkül lehet könnyen fogyni. Mióta ez a diéta dzerint étkezem jobb a közérzetem is. 12 hét alatt két mérettel kisebb ruhát viselek! Mindenkinek ajánlom, aki szeretne fogyni tartósan.

IN
09. 03. 2020
Imre N.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Kontroll diéta online

Nagyon hasznos termék. Segit a folyamatos kontrollt fenntartani. És szabadon váltunk életmódot

Ingyenes konzultáció
10% kedvezmény
Majdnem!
Közel volt!
500 Ft kupon
5% kedvezmény
20% Kedvezmény
Próbáld újra!
Pörgess a kedvezményért!

Miután megadtad az e-mail címed már pörgethetsz is a nagyszerű nyereményeink egyikéért.

Az e-mail címed megadásával elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Kosár

SIKERSZTORIK

Inspirálódni szeretnél? Olvasd el / nézd meg videóban, akiknek már sikerült!