Selected:

KontrollDiéta® fogyókúra csomag

21 990 Ft44 990 Ft

KontrollDiéta® fogyókúra csomag

Nem kell magányosan koplalnod – sőt koplalnod sem kell! És végig segítelek a sikeres diétádon!

  • 4 hetes Kontroll Diéta teljes felügyelettel
  • Személyes* / Online találkozó minden héten
  • Személyes* / Online felkészítő tréning
  • Életmód tanácsadás
  • Táplálkozási tanácsadás
  • Folyamatos online kapcsolattartás

*Kiskőrös, Dunaújváros, Székesfehérvár, Kecskemét

21 990 Ft44 990 Ft

Kiürítés
Online segítség

A diétád alatt személyesen válaszolok minden kérdésedre!

SKU KDON03/18 Category
1
Éve a szakmában
1
Személyi edzés évente
1
Lefogyott kilogramm
1
Sikeresen diétázó
1 %
Sikerességi ráta
1
Követő

1 hónap sikeres diéta éhezés nélkül - személyes felügyelettel!

KontrollDiéta® - Diéta a végleges fogyásért!

Mi történik a diéta megrendelése után?

A sikeres jelentkezést követően egy képzésen fogunk először találkozni személyesen vagy online (csomagfüggő), ami kb 40-50 perces.
Itt ismertetem a diétámnak a módszerét és menetét. A képzés időpontját és helyszínét Facebook messengeren vagy telefonon egyeztetjük.

Mi történik a 4 hetes diéta alatt?

Az általam kidolgozott rendszerben haladunk KÖZÖSEN a célod felé 4 héten keresztül!
Hétről hétre figyelemmel követem a diétádat és a visszajelzéseid alapján formálom Rád az étrendet és motivállak a mozgásban! Így bár megoszthatod mással az étrendedet és diétázhat közösen veled, de a te paramétereid által beállított diétád csak nálad lehet igazán hatékony.

Mit ehetek a diéta alatt?

Napi 5-6 étkezés lesz benne. Tehát nem lehet és nem is kell éhezned. Ráadásul minden étkezésnél van szénhidrát, még az esti órákban is. És ami még nagy erénye a Kontroll diétának, hogy bármilyen húst lehet enni: marha, csirke, pulyka, sertés, hal, kacsa stb. Amint láthatod, ezek nem extra drága ételek, akár pörköltet vagy túrós tésztát is ehetsz, ha szeretnéd, hogy beépítsük a diétádba néhány alkalommal.

Szükségem lesz még egyéb fogyasztó szerekre?

Nincs termék! És ez nálam alapszabály. Minden olyan diéta, ami termékhez kötődik, az nem tükrözi a normál étrendet! Nem kell sem „csodafolyadék” sem „csodakapszula” ahhoz, hogy valaki lefogyjon vagy koordinálja a súlyát! Ebben fogok Neked segíteni személyesen.

Miért működik a diéta?

Azért, mert folyamatosan tartom a kapcsolatot minden diétázóval! Telefonon vagy messengeren bármikor kérdezhetsz, és minden kérdésedre válaszolok!

Egyéniben indítok diétásokat. Tehát mindenkivel külön foglalkozok.
Mivel minden héten mérlegelünk majd a személyes/online találkozón, így természetesen lesz egy mérlegelési helyszín és időpont is. Ezt szintén egyeztetni fogjuk. Általában egész napokat töltök minden diétás városban (Kiskőrös, Kecskemét, Dunaújváros, Székesfehérvár), így munkabeosztástól függetlenül biztosan találsz majd 5-10 percet a nap folyamán, amikor találkozunk. Ha online csomagot választasz, mert pl. külföldön vagy, akkor videótelefonálunk.

KontrollDiéta® fogyókúra csomag
5 (100%) 21 vote[s]

Eszedbe jutott még kérdés?

Amennyiben kérdéseid lennének vagy bizonytalan vagy, akkor vedd fel velem a kapcsolatot erre a linkre kattintva, vagy írj rám most Messengeren az oldalon megtalálható naracssárga ikonra kattintva jobboldalt.

Vagy nézd meg ezt a velem készült 2018-as riportot:

Mi garantálja a sikeres diétázásodat?

Egyénre szabott diéta

A Konrtoll Diéta egy egyénenként irányított étrend és életmód formáló program. Az irány mindenkinél azonos, de azt a Te paramétereidnek megfelelően folyamatosan alakítom.

Oktatás

Minden diétát oktatás előz meg, ahol egy személyes vagy online találkozó alkalmával elmagyarázok minden olyan dolgot, ami az elkövetkező időszakban meghatározó lehet.

Személyes konzultáció

A diéta alatt hetente egy alkalommal személyesen/online is találkozunk, ha időd engedi, amikor felteheted kérdéseidet és megvitatjuk, elemezzük eddigi eredményeidet.

4+ hét alaposan megtervezve

Egy előre meghatározott tematika alapján folyamatosan szabályozom az étkezésedet a mozgásodnak és a fogyásodnak megfelelően. Nincsenek sablonok, minden személyre szabott, mindegy egyedi.

Kérj tanácsot bárhol bármikor!

Kora reggeltől késő estig elérhető leszek, így ha bármikor kérdésed van, vagy elbizonytalanodsz, segítek neked. Nincsenek gépies válaszok, nincsenek diszpécserek.

Holtpont? Majd átsegítelek!

A diéták legnagyobb gyengesége, hogy javarészt magányos küzdelmek. Kivéve a Konrtoll Diétánál, ahol közösen csinálom veled végig, így a meghátrálás szinte elképzelhetetlen.

Kontrolldiéta fogyókúra logó

Legyen ez az első lépésed a sikeres diétához vezető úton:

KontrollDiéta® fogyókúra csomag

Kiürítés
Online segítség

A diétád alatt személyesen válaszolok minden kérdésedre!

30Kg fogyás kontroll diéta Turó Balázs

Kezdjük el
közösen a diétát!

Nálam nem csak egy diétás étrendet kapsz, hanem folyamatos kapcsolattartás és támogatást!
Mindig tudni fogod - mitm miért, hogyan és mennyit!

  • 11 év szakmai tapasztalat!
  • Személyes kapcsolat minden diétázóval!
Close Menu
×

Cart