Mihalik Csilla sikeres diétája

Mihalik Csilla sikeres diétája

Elért diétás eredmény: -15,4 Kg ?

Mindig is súlyproblémákkal küzdöttem, mióta az eszemet tudom! Sokféle diétát kipróbáltam már, de az volt a baj, hogy éheztem mindegyikkel, és amit nehezen leadtam, az gyorsan visszajött!

Augusztus környéken megláttam egy hirdetést a Facebook-on, Kontroll Diéta címmel! Utána néztem, mert kíváncsi voltam, mit is takar ez az egész. A lényege az volt, hogy éhezésmentesen fogyhatok, egy edző rendszeres felügyelete mellett. Nem mondom, hogy elsőre jelentkeztem  de úgy voltam vele, próba szerencse! Felkerestem tehát Balázst, aki messengeren keresztül tájékoztatott mindenről, hogy mikor s hol lesz az első közös találkozó! Nagyon kíváncsi voltam, hogy s, mint is lesz, mert hát mindenáron le akartam fogyni, hogy menni fog- e ez nekem!?

Végül eljött a nap, s megkaptunk minden információt, instrukciót, választ, amire vártunk én és a többi érdeklődő! Szeptember 11-el startoltunk társaimmal, az első kecskeméti csoporttal!  Nem mondom, hogy egyszerű volt, sőt az első hét nehéz, de ahogy teltek múltak a napok, kezdtem jobban érezni magam, tudatossá kezdett válni ez az életforma!
Ha valamiben nem voltam teljesen biztos, hogy jól csinálom, csak ráírtam Balázsra, és ő rögtön a segítségemre volt. Elkezdtem edző terembe járni, beiktattam a sportot szép lassan az életembe. Jelenleg heti háromszor két órát edzem!

Mindig izgatottan vártam a hétfői mérlegeléseket, vajon fogytam- e? De nem volt olyan hét, hogy ne lett volna változás, pedig néha egy-egy alkalommal engedtem a kísértésnek!

Volt olyan is, hogy meglepődve tapasztaltam, hogy többet is fogytam, mint azt vártam volna. Mostanra, 13 hét elteltével hétfőnként, még mindig járok mérlegelésekre, hiszen még nem értem el a kitűzött célt, s szükségem van egy kis támogatásra!  De már nagyon közel járok hozzá, hála a Kontroll Diétának. Eddig -16 kg, 20 kg a cél, ami természetesen menni fog!

Egy 2 éves kislány anyukájaként, most már mondhatom, hogy büszke kezdek lenni magamra, amit elértem, a sok dicséretre, amit nap, mint nap kapok, nem mellesleg jövőre férjhez megyek, ahol tökéletesen szeretnék kinézni a nagy napon, és Balázs diétájának köszönhetően a kiszemelt, hőn áhított ruha is tökéletesen áll!

Turú Balázs mosolyog kontrolldiéta

Turú Balázs
Személyi edző és életmód tanácsadó

Turú Balázs vagyok, a Kontrolldiéta megálmodója és alapítója. Küldetésem, hogy mindenféle csodaszer helyett segítsek Neked egy életmódváltásban, így éhezésmentesen tudsz lefogyni akár jelentős többlet súlyokat is!

A Kontrolldiétáról itt olvashatsz részletesen!

Szerinted is megér ez a történet 5 csillagot? : )

[kkstarratings]

 

Close Menu
×

Cart

Hoppá!

Próbálj ki ingyen egy napot a Kontroll Diétából - INGYEN!

Kontrolldiéta fogyókúra ingyen 1 nap próba diétás nap
.