Fogyókúra, motiváció? »

Éhezésmentes diétás étrend INGYEN!

🎄 Ajándékozz egészséget!  30db ajándékkártya + díszdobozos csomagolás elérhető. Rendeld meg December 18-ig, és garantáltan a fa alá kerül! 🎄

nap
óra
perc
másodperc
Kontrolldiéta ikon Fehér

Próbáld ki a KontrollDiéta egy napját ingyen!

Nagyon sokan kértétek, így elérhetővé tettem a Kontrolldiétás személyreszabott fogyókúrás csomagomból az egyik napot. Mindenkinek eltér valamiben az étrendje, de alapvetően ilyen jelleggel épül fel az 1 hónapos diétánk.

Érdemes kipróbálni ezt a fogyókúrát, most mindenféle elköteleződés nélkül a tiéd lehet.

1 napos betekintő a Kontrolldiétás étrendembe, amit én állítottam össze.

Már csak egy kattintásra vagy, hogy belenézz a fogyókúra kulisszák mögé.
Add meg neved és e-mail címed, és azonnal hozzáférsz az ajándékodhoz!

Éhezésmentes fogyókúra - 1 nap INGYEN!

Kontrolldiéta fogyókúra ingyen 1 nap próba diétás nap

Töltsd le most és azonnal tesztelheted!

Szervánszky Judit, 38 éves
Szervánszky Judit, 38 éves
-14,5 Kg / 4 hét
Tovább olvasom
Boldog vagyok, bár azt mondják nem súlyfüggő. Engem mégis elégedetté tesz, hogy zökkenőmentesen végigcsináltam Balázs diétáját, ezáltal 30 kg zsírtól szabadultam meg.
Az első diétám végére 14,5 kg mínuszt értem el, és a férjem is hasonlóképpen.
Fél év után Balázzsal tovább folytattuk a diétát, és a második diétám végén 15,5 kg-tól szabadultam meg. A diétát kettő hónapja hagytam abba, de azóta is csökkent a súlyom 1-1,5 kg-val. Szóval nagy köszönet Balázsnak, hogy megismertetett a Kontroll Diétával és segített végigcsinálni.
Tóth Csaba
Tóth Csaba
-41,6 Kg
Tovább olvasom
Buszsofőrként dolgozom és eljutottam odáig, hogy nap végén már szúrt a térdem, a derekam, a hátam. 140 kiló voltam már.
Ekkor az egyik ismerősöm ajánlotta a Turú Balázst és a Kontroll Diétát és nagyon jól bevált. Hosszútávon tartható ez a diéta.
Beépült a hétköznapi étrendembe a zöldség a gyümölcs és a gyerekeim is Balázs módszere alapján étkeznek. És most már rendszeresen, heti 4-5 alkalommal sportolok.
Minden héten beszélek Balázzsal és ott kapom tőle az instrukciókat és a segítséget napról napra hétről hétre.
Zsarnoczai János
Zsarnoczai János
-35,5 Kg
Tovább olvasom
Ez meglepett. Éreztem én, hogy könnyebben mozgok, és jobban érzem magam, de ekkora fogyásra nem számítottam!
Rendesen kifogytam a pólókat és már a nadrágok is lötyögnek rajtam.
Van egy fehér pólóm, ami akkor volt jó mikor kezdtem, de most már nagyon nagyon nagy!
Köszönöm a biztatást és a sok segítséget. Megyünk tovább! Nem adom fel!
Kökényné Kerepesi Brigitta
Kökényné Kerepesi Brigitta
-25,1 Kg
Tovább olvasom
Az életmódváltás útján az indított el, hogy trombózis gyanújával bekerültem a korházba. Ekkor döntöttem el, hogy változtatnom kell, mert gyerekeim vannak és gondoskodnom kell róluk.
Nagyon fanatikus lettem a Kontroll Diétában, mert sikeres vagyok benne és építő jelleggel hat a személyiségemre. Imádok edzeni és figyelni a helyes étrendre!

Balázs sokat segít, és mindig türelemre int, mikor kicsit lassul a fogyás. Úgy éreztem magam az elején, mint ha újra diák lennék az iskolapadban, de végső soron most már az motivál, hogy büszke legyek magamra és elérjem a saját céljaim.
Újvári Gábor, 29 éves
Újvári Gábor, 29 éves
-10,6 Kg / 4 hét
Tovább olvasom
Talán a második hét után jött el a holtpont, mert formában fejlődés még akkor nem nagyon van, inkább a mérleg az, ami motiválja az embert! Meg egy két jó szó Balázstól!
4. hét után mikor a feleséged azt mondja, hogy egyre jobb pasi a férje, akkor megéri!
Mert ezért kezdtem el, hogy Ő büszke legyen!
Bíró Anikó, 25 éves
Bíró Anikó, 25 éves
-14,9 Kg / 12 hét
Tovább olvasom
93,6 kilóról indultunk neki a Kontroll Diétának. Mentem mérlegelni a második hét után és majdnem 3 kiló ment le. Nemcsak én voltam büszke, de Balázs is. Nagyon örült és megdicsért, és jobban tovább motivált. A 3. héten megint változtattunk.
A 12. héten már 79.1 kiló voltam és nagyon boldog voltam. Rengeteg olyan ruhámat fel tudtam venni és kényelmesen hordani
Nagyon nagy öröm volt ez nekem. Könnyebben mozogtam, és már-már ember néz vissza rám a tükörből. Ezért nem tudok elégszer Balázsnak köszönetet mondani.
Szalai Erzsébet, 46 éves
Szalai Erzsébet, 46 éves
-13,3 Kg / 10 hét
Tovább olvasom
Nagyon boldog vagyok, hogy megismertem ezt az életmódváltást. Már nagyon sok fogyókúrán vagyok túl, sok-sok jojó effektussal. Már reményt vesztve voltam 130 kg fölötti súllyal, amikor megtaláltam a Kontroll Diétát. Nagy erőt kaptam fogyáshoz Balázstól. A tájékoztatón kaptam étrendet. Elsőre furcsa volt, hogy ahhoz, hogy fogyjak, ennem kell hatszor egy nap. A legjobbak a hétfők voltak, amikor mentem kontrollra izgatottan… és a súlyom egyre kevesebb lett. Minden kontroll után újabb jó tanácsokat kaptam. Ami még több sikert hozott. 130.5-ről indultam és most 10 hét után 117.2. Ez szuper!!! Azóta nem dagad a lábam, könnyebb lépcsőzni és lelkileg boldog vagyok.
Dósai Ilona, 57 éves
Dósai Ilona, 57 éves
-24,3 Kg
Tovább olvasom
6 hete kezdtem el Balázzsal a Kontroll Diétát. Az első hetem volt a legrosszabb, minden új dolog, mit mivel enni stb. Viszont bármikor kérdezhetem, és kaptam tájékoztatást Balázstól. És az a bizonyos heti mérlegelés után megbeszéltük a következő hétre milyen változások lesznek az étrendünkbe.

Én nagyon kellemesen csalódtam. Elkezdtem a teljes életmód váltást és folytatom is tovább… Köszönöm Balázs
Mihalik Csilla, 31 éves
Mihalik Csilla, 31 éves
-15,4 Kg / 13 hét
Tovább olvasom
Mindig is súlyproblémákkal küzdöttem, mióta az eszemet tudom! Sokféle diétát kipróbáltam már, de az volt a baj, hogy éheztem mindegyikkel, s amit nehezen leadtam, az gyorsan visszajött! Augusztus környéken megláttam egy hirdetést a Facebook-on, Kontroll Diéta címmel! Utána néztem, mert kíváncsi voltam, mit is takar ez az egész. A lényege az volt, hogy éhezésmentesen fogyhatok, egy edző rendszeres felügyelete mellett. Az első hét nehéz, de ahogy teltek múltak a napok, kezdtem jobban érezni magam, tudatossá kezdett válni ez az életforma. 13 hét elteltével egy 2 éves kislány anyukájaként, most már mondhatom, hogy büszke kezdek lenni magamra, amit elértem
Tormási Attila
Tormási Attila
-31 Kg
Tovább olvasom
Februárban egy új élet kezdődött számomra. Magas volt a vérnyomásom, és nagy túlsúllyal is küzdöttem. Nem csoda, hisz volt olyan, hogy háromszor is vacsoráztam. Bejelentkeztem Balázshoz. Először furcsa volt a diéta, de akár napi 5-6-szor is ehettem.
Az első hónapban több mint 10 kg-ot sikerült leadnom.
Összesen majdnem 30 kg-ot fogytam. Teljesen átálltam arra a rendszerre, amit Balázs diétájában tanultam meg. Az életmódváltásnak köszönhetően a gyógyszereimet is el tudtam hagyni, de minden könnyebb lett az életemben: tudok a családdal focizni, futkározni. Sikeresebb vagyok a versenyhorgászatban is, jobban tudok teljesíteni. Nekem megérte!
B. D., 27 éves
B. D., 27 éves
-10,5 Kg / 8 hét
Tovább olvasom
Próbáltam tablettákat, koplalást, sikertelenül! Eldöntöttem, ilyen az alakom, nem tudok fogyni… aztán láttam az interneten Turú Balázs féle Kontroll Diétát…
Olvastam: ha már mindent próbáltál! Na, itt magamra ismertem! 🙂 Hétről hétre mentek le a kilók, és nem voltam éhes! Ha nem magamon tapasztalom, nem hiszem el, igenis lehet fogyni, és nem alkati kérdés!
Őszinte leszek, a mozgást elsumákoltam, nem tartottam be, ami elő volt írva, de a diétát nagyon szigorúan!
A diéta megtanított úgymond egy önkontrollra, és eltelt ha jól számolom 8 hét, és nem híztam vissza!
G.M., 48 éves
G.M., 48 éves
-15 Kg / 8 hét
Tovább olvasom
Balázs diétája engem nem csak lefogyasztott, hanem megtanított rendszeresen enni és sportolni. Ennek köszönhetően 15 kg-al lettem könnyebb. Mikor találkozom ismerősökkel mindenki megkérdezi – Mit csináltál, hogy így lefogytál? Nem ettél? Egy hónap alatt teljesen kicserélődtek az étkezési szokásaim. Egy hónap elteltével láthatóan változni fogsz kívülről és belülről egyaránt! Úszom a boldogságban a rengeteg dicsérettől, amiket kapok! Már előre is nagyon drukkolok azoknak, akik most fogják elhatározni magukban, hogy kipróbálják, és végig is csinálják ezt a Diétát!! Sok sikert és kitartást mindenkinek!
Előző
Következő
Kosár

Most tiéd lehet ingyen a Kontrolldiéta 1 napja!

SIKERSZTORIK

Inspirálódni szeretnél? Olvasd el / nézd meg videóban, akiknek már sikerült!

Hoppá!

Próbálj ki ingyen egy napot a Kontroll Diétából - INGYEN!

Kontrolldiéta fogyókúra ingyen 1 nap próba diétás nap
.