Sziasztok!

Turú Balázs vagyok.

Személyi edző és életmód tanácsadó

Magamról

Egész életemben fontos szerepet játszott a sport. 16 éve végzek kondicionáló edzéseket, több évig voltam igazolt labdarúgó és úsztam versenyszerűen, majd professzionális szinten kezdtem el foglalkozni a testépítéssel. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában szereztem Fintess Instruktor képesítést. 9 éve személyi edzőként és életmód tanácsadóként állok vendégeim mellett, így segítve őket céljuk elérésében.
Munkámban céltudatos, fegyelmezett vagyok. Erre ösztönzöm vendégeimet is, akik mellett végig ott állok, erős hátteret és motivációt biztosítva ahhoz, hogy végig tudjanak menni az általuk kitűzött úton. Versenyfelkészítőként azon túl, hogy szakmai támogatást adok a versenyzőimnek, létrehoztam a Turu Team-et, hogy általa a legtehetségesebb sportolóknak, sportreménységeknek szponzori hátteret is biztosítsak.

Tudom, hogy a sport és a megfelelő étkezés elválaszthatatlanok egymástól. Nemcsak sportolóknak, de a fogyni vágyóknak is adok táplálkozási tanácsokat. Hiszem és vallom, hogy az egészséges és rendszeres minőségi táplálkozás, éhezés nélkül segít megszabadulni a felesleges kilóktól. Ezt bizonyítja az általam kidolgozott LeadOn® Kontroll Diéta program, mely nemcsak az ideális testsúly, de a helyes táplálkozás kialakításában is segít.

Személyi edzés

h

Táplákozási tanácsadás

Életmód tanácsadás

Verseny felkészítés

Szeretnél megszabadulni a felesleges kilóktól, de kevés időd van a mozgásra? Látványosan fogynál akár 4 hét alatt?

Sikerem titka

A következő hat alap tényező megléte vagy folyamatos finomhangolása közös munkáim sikerének záloga.
  • Ellenőrzött étrend
  • Mozgás
  • Humor
  • Teljes őszinteség és bizalom
  • Őnfegyelem
  • Folyamatos kommunikáció

éve a szakmában

személyi edzés évente

követő

Most olvasol először a Kontroll Diétáról?

… rólam , tőletek…

“Meglepett, mennyire elhivatottan, türelmesen és fáradhatatlanul segített az edzésben, így ott ragadtam, és megtanultam tőle, hogy a testedzést, a test edzését bizony komolyan kell venni.”

Matécsa Zoltánné Csilla (52), üzletasszony

“A dicséret és az ösztönzés. Balázs segítségével nemcsak a leadott kilóimat növeltem, de az önbizalmamat is.”

Bíró Anikó (25), ápoló

Gyere, és változtassunk közösen  a  Te életeden is!

Email

info@kontrolldieta.hu

Mobil

+36205029606

4 + 5 =