Fogyókúra, motiváció? »

Éhezésmentes diétás étrend INGYEN!

🎄 Ajándékozz egészséget!  30db ajándékkártya + díszdobozos csomagolás elérhető. Rendeld meg December 18-ig, és garantáltan a fa alá kerül! 🎄

nap
óra
perc
másodperc

Szervánszky Judit sikeres fogyókúrája

30Kg fogyás kontroll diéta Turó Balázs

Elért diétás eredmény: -30 Kg ?

Boldog vagyok, bár azt mondják nem súlyfüggő. Engem mégis elégedetté tesz, hogy zökkenőmentesen végigcsináltam Balázs diétáját, ezáltal 30 kg zsírtól szabadultam meg.

Szervánszky Judit sikeres fogyókúrája 1Az én történetem is teljesen átlagos 3 gyermek után és közben bizony felszaladtak a kilók, összesen 40kg.
Tűrtem és tagadtam egy ideig, pontosan addig, amíg viszont nem láttam magam egy fényképen, amikor 98 kg voltam. Ekkor döntöttem úgy, hogy valahogyan változtatok. Mivel jókor voltam jó helyen, így találkoztam Balázzsal, aki az első fél évben csak edzést tartott nekem. Az étrendemhez nem nyúlt, de így is kezdett csökkenni a súlyom. Kezdte mondogatni, hogy készüljek, mert nemsokára elkezdünk diétázni a férjemmel együtt. Elérkezett a diétám kezdete! Átbeszéltünk gondosan mindent, mit hogyan készítsek és együnk. Egyszerűnek tűnt mivel tudtam, hogy sokat ehetek, így nem kell éheznem. Egyébként mindig az éhezéssel rontottam el a fogyókúráimat. Igaz, hogy lementek a kilók, de szinte duplája jött vissza. Balázs állította, hogy sokat ehetek és mégis lefelé fognak menni a kilók. Őszintén szólva bármennyire akartam hinni neki, mégis szkeptikus voltam a párommal együtt.

Szervánszky Judit sikeres fogyókúrája 2Elérkezett az első mérlegelés napja. Mit ne mondjak nagyon rosszul érintett a kezdő súlyom, de kellő löketet adott, hogy megcsináljam a hét hetes diétát. Azt tudtam, hogy nem akarok túlsúlyos lenni. Nekem az okozott nehézséget, hogy hatszor hétszer kellett enni egy nap. Az ételek nagyon finomak és elégségesek voltak és mivel magunknak főztem, így változatos is volt. Az első héten 4 kg-ot fogytam, ez megdöbbentő volt számomra és lendületed adott a folytatáshoz. A nehézséget az okozta, hogy cukrászdában dolgozom, és amikor a finomabbnál finomabb sütemények, pogácsák illatát megéreztem, sokszor elfogott a vágy, hogy  megkóstoljam. Ilyenkor mindig emlékeztettem magam arra, mi a célom és tudtam azt is, hogy nem akarok csalódást okozni, sem magamnak sem az edzőmnek a kontroll méréseken. Szinte végig erőmnél voltam, de amikor Balázs látta az esetleges elkeseredettségemet (az ember olykor nagyon tudja magát sajnálni, főleg ha nem eszik össze-vissza) engedélyezett „csalónapot”, előre megbeszélt ételekkel. Kellően feltöltött testileg és lelkileg is. Közben a kilók pörögtek lefelé. Attól függően, milyen ütemben veszítettem a súlyomból Balázs írta elő milyen és mennyi mozgásra van szükségem.

Az első diétám végére 14,5 kg mínuszt értem el, és a férjem is hasonlóképpen.

Szervánszky Judit sikeres fogyókúrája 3Nagyon jó volt, a diétás csoportunk, mivel megoszthattuk egymással a tapasztalatainkat, illetve recepteket cserélhettünk.
A második diétám kilenc hetét Balázs fél év elteltével írta elő.
Hasonlóan viseltem, mint az elsőt csak egy kicsit azért volt könnyebb, mert nem kívántam az édességet. A második diétám végén 15,5 kg-tól szabadultam meg. A diétát kettő hónapja hagytam abba, de azóta is csökkent a súlyom 1-1,5 kg-val.
Szóval nagy köszönet Balázsnak, hogy megismertetett a kontroll diétával és segített végigcsinálni. A férjemnek köszönöm, hogy támogatott, erőt adott. Én úgy érzem könnyebb volt végig csinálni együttesen.

Ajánlom mindenkinek a Kontrolldiétát, aki szenvedés nélkül akarja magát formába hozni.

Tisztelettel: Suhajda Krisztiánné Szervánszky Judit

Turú Balazs

Turú Balazs

Turú Balázs vagyok, a Kontrolldiéta megálmodója és alapítója. Küldetésem, hogy mindenféle csodaszer helyett segítsek Neked egy életmódváltásban, így egészségesen és éhezésmentesen tudsz lefogyni akár jelentős többlet súlyokat is! És végig ott leszek melletted!

Miért nem sikerül sok diéta?

A diéták legnagyobb gyengesége, hogy javarészt magányos küzdelmek. Kivéve a Kontroll Diétánál, ahol közösen csinálom veled végig, így a meghátrálás szinte elképzelhetetlen.
Tudod, egy szokást felvenni 21 nap – én legalább 35 napig Veled fogok dolgozni a sikeredért!

Friss bejegyzések

Videós ajánló

Bejegyzések, amelyek érdekelhetnek

Ingyenes konzultáció
10% kedvezmény
Majdnem!
Közel volt!
500 Ft kupon
5% kedvezmény
20% Kedvezmény
Próbáld újra!
Pörgess a kedvezményért!

Miután megadtad az e-mail címed már pörgethetsz is a nagyszerű nyereményeink egyikéért.

Az e-mail címed megadásával elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Kosár

Most tiéd lehet ingyen a Kontrolldiéta 1 napja!

SIKERSZTORIK

Inspirálódni szeretnél? Olvasd el / nézd meg videóban, akiknek már sikerült!

Hoppá!

Próbálj ki ingyen egy napot a Kontroll Diétából - INGYEN!

Kontrolldiéta fogyókúra ingyen 1 nap próba diétás nap
.