Fogyókúra, motiváció? »

Éhezésmentes diétás étrend INGYEN!

🎄 Ajándékozz egészséget!  30db ajándékkártya + díszdobozos csomagolás elérhető. Rendeld meg December 18-ig, és garantáltan a fa alá kerül! 🎄

nap
óra
perc
másodperc
Kontrolldiéta ikon Fehér

Glaszta Andrea

Kalocsán születtem ahol jelenleg is élek.
A sport mindig is része volt az életemnek. Középiskolás koromban kézilabdáztam, majd többféle csoportos órát próbáltam ki. Nagyon szerettem ezeket az órákat, de a fitnesz-testépítés mindig is vonzott. Így a fitneszt és a testépítést 9 éve kezdtem el.

Versenyezni csak 38 éves koromban sikerült, de addig is rendszeresen edzettem. Egy idő után életmódommá vált ez a sport és a táplálkozásomat is e szerint építettem fel. Eleinte csak heti 3-szor edzettem, de amikor észrevehető lett a változás mindig több- és több időt töltöttem az edzéssel. Nagyon sokat olvastam erről a sportról és a hozzá kapcsolódó táplálkozásról, hogy minél jobban és sikeresebben tudjam csinálni.
Edzőm eleinte nem volt, így saját magamnak kellett kitapasztalnom mindent. Mivel egyre többet szerettem volna kihozni magamból felkerestem Szécsi Dávid edzőt aki azóta is mind edzőként, mind barátként próbálja kihozni belőlem a legjobbat.
A sport megtanít az alázatra és a küzdésre, de ez mellett rengeteg erőt, kitartást és önbizalmat tud adni.
Úgy éreztem ebben a sportban találtam meg önmagam, így 2015-ben eldöntöttem, hogy megmérettetem magam versenyen is.

A WBPF szövetség Fitparádé őszi versenyét tűztem ki magam elé célul 2015. október 17-én. E cél elérése érdekében először heti 6 napot edzettem, majd heti 7 napot. Mivel maximalista vagyok a diétát szinte élveztem, mindent magamnak készítettem el.
Az eredmény nem maradt el, sikerült a Fit Lady kategóriámban az első helyet megszerezni.
Az őszi versenyen elért eredmény hatalmas motivációt adott a számomra és így felkészülésemben edzőmmel egy magasabb kategóriát tűztünk ki, egy Európa Bajnokságot.

Célunk sikerült, 2016. május 29-én a WBPF Szövetség 7. Európa Bajnokságán Sport Phisyque Lady kategóriában ezüstérmes lettem.

Eredményeim

Glaszta Andrea 1
[kkstarratings]
Glaszta Andrea 2
Glaszta Andrea 3
Glaszta Andrea 4
Glaszta Andrea 5
Kosár

Most tiéd lehet ingyen a Kontrolldiéta 1 napja!

SIKERSZTORIK

Inspirálódni szeretnél? Olvasd el / nézd meg videóban, akiknek már sikerült!

Hoppá!

Próbálj ki ingyen egy napot a Kontroll Diétából - INGYEN!

Kontrolldiéta fogyókúra ingyen 1 nap próba diétás nap
.