Fogyókúra, motiváció? »

Éhezésmentes diétás étrend INGYEN!

🎄 Ajándékozz egészséget!  30db ajándékkártya + díszdobozos csomagolás elérhető. Rendeld meg December 18-ig, és garantáltan a fa alá kerül! 🎄

nap
óra
perc
másodperc

Andriska János

1993. november 28-án születtem Kiskunhalason.

A testépítéssel 2012-ben kezdtem el foglalkozni.

Akkor olyan 100 kg körül mozogtam, az elsődleges célom a súlyvesztés volt. Mivel össze-vissza ettem, így ez nem igazán akart összejönni, ezért másfél év után rávettem magam életem első diétájára.

Ezt magam állítottam össze. Így sikerült 4 hónap alatt megszabadulnom 25kg-tól. Folytattam a súlyzós edzéseket próbáltam izomtömegben vastagodni.

2015-ben, az akkori Fivestar fitnessben edzettem, mikor oda jött hozzám Turu Balázs és felvetette az ötletet, hogy nem rossz a forma, nincs-e kedvem kipróbálni magam testépítő versenyeken, mert akkor megpróbálna nekem egy kis támogatást szerezni. Én belementem, és így indultam 2015-ben első versenyemen, a Superbodyn, ahol nagyobb sikert nem tudtam elérni mivel teljesen naturálon edzem, és nem használok semmilyen doppingszert. Ezután fedeztük fel az INBA szövetséget ahol naturál versenyzőkkel vehettem fel a versenyt, így azóta indultam több versenyen is a szövetségnél:
2016 INBA Magyar OB
2016 INBA VB
2017 INBA Media4rent natural cup Slovákia
2017 INBA Magyar OB

Jelenleg hosszú távú céljaim vannak és izomtömeget szeretnék még építeni, pluszba összejött egy vállsérülés is, ami miatt ki kellet hagynom. Az edzések és a munka mellett személyi edzéseket tartok és az öcsémet készítem élete első versenyére, a tavaszi szezonra. Ezt az irányt is szeretném tovább fejleszteni.

[kkstarratings]
Andriska János 1
Andriska János 2
Andriska János 3
Andriska János 4
Andriska János 5
Kosár

Most tiéd lehet ingyen a Kontrolldiéta 1 napja!

SIKERSZTORIK

Inspirálódni szeretnél? Olvasd el / nézd meg videóban, akiknek már sikerült!

Hoppá!

Próbálj ki ingyen egy napot a Kontroll Diétából - INGYEN!

Kontrolldiéta fogyókúra ingyen 1 nap próba diétás nap
.